Monday, January 23, 2006

audros belaukiant

hehe, galvoju, kiek cia mane tas virusas paveiks... vakar klube buvau jau demaskuota kaip ne brite, nors... po pacios prisipazinimo. gurksnoju vietiniu garbinama "earl grey" su pienu ir net cukrumi [pastaruosius 15 metu arbatos niekada nesaldinu]. fu... ir vis tiek isliksiu lietuve, nors tu ka... cia siaip, patirciai...

ar kazkas daugiau gaus is tos mano varpines? tik rustus saves talzymas pastarosiomis dienomis... ko stoviniuoju i dangu zvalgydamasi? ko cia laukiu pavasario? toks zavesys apeme tautieciais, kurie atvaziave iskart griebia jauti uz ragu, ir pirmyn.. o as mindziukuoju, tipo sau apsisprast leidziu. ai, ispaikimas vienas... tai uztai ir burnoju, kad tuos keleta darbeliu, kuriuos pastarosiomis dienomis issteniu, galeciau ir per valanda dvi nunert... daba tupcioju kaip pries pencija.

ir dar pastaraja savaite viena draugu vis drasinau "tamstai kirtis subinyten uz tai, kad jauciate, jog turite keisti padeti, o vis tik dairotes kazko, abejotate" Tik ziuriu, kad as pati tureciau gerai isibeget ir kirstelt minkstojon, kad atsibusciau is sapno... niu, pasirengus, mergaite miela?..

No comments: